AFGELASTEN vFAS JAARCONGRES 1 T/M 3 APRIL

De maatregelen die de Rijksoverheid heeft afgekondigd leiden tot het besluit dat het vFAS Jaarcongres wordt uitgesteld naar het najaar van 2020.
{

Van drama naar relatie (Hele dag)

De betekenis van Transactionele Analyse voor het mediationproces

In deze workshop gaan we praktisch werken met de principes van de Transactionele Analyse (TA) en hun toepasbaarheid in de mediation. De TA is een stroming in de humanistische psychologie. Zij kijkt naar de ontwikkeling van mensen en de impact daarvan op hun wijze van communiceren met anderen in oa conflicten. De TA blinkt uit in eenvoudige modellen en taalgebruik, waardoor zij ingewikkelde psychologische processen voor iedereen toegankelijk maakt.

In de workshop werken we aan de hand van uw eigen casuistiek. Praktische werkvormen worden afgewisseld met korte stukjes theorie.

 

Lieuwe Koopmans (1962) is internationaal erkend als opleider en supervisor op het gebied van Transactionele Analyse (TSTA). Hij heeft een mediation-achtergrond en wordt dikwijls gevraagd in conflictbemiddelingen. Daarnaast geeft hij veel trainingen en opleidingen in organisaties.  Lieuwe is auteur van een aantal boeken op het gebied van Transactionele Analyse (‘Dit ben ik!- worden wie je bent met Transactionele Analyse’ en ‘Dit zijn wij- De kracht van de ontmoeting’).

» Terug naar het programma

Woensdag 1 april t/m
Vrijdag 3 april 2020
Direct inschrijven