AFGELASTEN vFAS JAARCONGRES 1 T/M 3 APRIL

De maatregelen die de Rijksoverheid heeft afgekondigd leiden tot het besluit dat het vFAS Jaarcongres wordt uitgesteld naar het najaar van 2020.
{

Uit de vechtstand? Boosheid ombuigen en gedragsexperimenten!

Het alle moeilijkste is mensen uit de vechtstand te krijgen. De boosheid om te buigen en naar de noodzakelijke gedragsverandering te komen. In deze workshop wordt ingegaan op welke interventies je in de vechtstand kunt inzetten en hoe je gedragsexperimenten met de partijen aan kunt gaan om tot een change te komen.

Naast het theoretisch kader worden casussen van de deelnemers besproken. George zal middels demonstraties van de ingebrachte casussen proberen tot oplossingen te komen.Let wel zijn het succes in de praktijk is maar 40%, maar laat u niet ontmoedigen door dit resultaat, kom gerust naar de workshop.

 

George Smits is directeur van Reset partner en heeft naast therapie geven, jarenlange ervaring met begeleiding van complexe emotionele gebeurtenissen en processen voor professionals en slachtoffers. Verder begeleidt hij door middel van coachings- of meditiationtrajecten professionals en organisaties in turbulente stadia van verandering. Daarnaast houdt hij zich bezig met vecht-mediation en vechtscheidingen. Als coach heeft hij veel ervaring met medisch specialisten, officieren van justitie, rechters, advocaten, docenten en leden van Raden van Bestuur. Het gaat hier om ontwikkelingsgerichte coaching en meer individuele vragen, leiderschap en change. Ook het begeleiden van getraumatiseerde getuigen bij getuigenverhoor van misdaden tegen de mensheid alsook voeren van coaching en begeleiding van slachtoffers en nabestaanden bij moordzaken en ernstige ongevallen met ernstige letselschade en andere traumatische ervaringen behoort tot zijn vakgebied. Hij doceert aan de Universiteit van Tilburg en de SSR (Studie Centrum Rechtspleging).

» Terug naar het programma

Woensdag 1 april t/m
Vrijdag 3 april 2020
Direct inschrijven