9 en 10 juni 2022 vFAS JAARCONGRES
{

Toeslagen en heffingskortingen bij scheiding en samenwoning

Toeslagen en heffingskortingen kunnen een belangrijk onderdeel uitmaken van het netto besteedbare inkomen. De impact op de vast te stellen draagkracht kan daarmee aanzienlijk zijn. Waar moet u op letten en hoe weet u het meest optimale resultaat voor uw cliënten te bereiken? In deze workshop wordt u binnen drie uur volledig bijgepraat, waarbij gewerkt wordt met praktijkgerichte casuïstiek.

Aan bod komen onder andere:

  • Het partnerbegrip binnen de toeslagen
  • De gevolgen van co-ouderschap voor toeslagen
  • De impact van vermogen, al dan niet afkomstig uit de afwikkeling van de scheiding
  • Optimalisatie bij scheiding of samenwoning
  • Actualiteiten

Daar waar mogelijk is er ruimte om eigen praktijkvragen in te brengen.

 

Rob Welling studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg, doorliep de postacademische beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en diverse opleidingen gericht op het familierecht. Al vroeg in zijn carrière zag Rob de kracht van specialisatie en besloot hij zich toe te leggen op het familierecht. Het zorgde ervoor dat hij al ruim een decennium zijn fiscale en financiële kennis combineert met het familierecht. Rob staat voor specialistische kennis, maar houdt van begrijpelijke taal.

Rob Welling is oprichter en eigenaar van Welling fiscaal & financieel advies, een gespecialiseerd advieskantoor dat zich volledig richt op de fiscale en financiële aspecten binnen het familierecht. Hieronder valt ook het actief uitdragen van kennis, o.a. als trainer/docent voor diverse opleidingsinstellingen en beroepsverenigingen.

» Terug naar het programma

Donderdag 9 en
Vrijdag 10 juni 2022
Direct inschrijven