Het vFAS JAARCONGRES | PAPENDAL

DONDERDAG 4 APRIL &
VRIJDAG 5 APRIL 2019
{

‘To fight or not to fight’

Evie Daniels en Howard van Dodemont

Omgaan met strijd in echtscheidingen, de vloer op!

Met interactief theater verkennen we de beroepspraktijk van complexe echtscheidingen. Wat gaat er in het hoofd om van mensen die in conflict zijn? Hoe ga je zelf met conflict en weerstand om en hoe kun je dat gebruiken? Wat werkt wel en wat werkt niet in de samenwerking met je cliënten? De antwoorden gaan we vinden door gezamenlijk uit te proberen in verschillende spel- en theatervormen, waarbij we gebruik maken van ondersteunende communicatietechnieken.     

Evie Daniels is GZ-psycholoog en heeft haar eigen psychologenpraktijk in Haarlem. Voorheen was zij werkzaam bij het Kinder- en Jeugdtraumacentrum (KJTC) in Haarlem, waar zij zich specialiseerde in het behandelen van trauma en veel ervaring heeft opgedaan in het werken met kinderen en ouders bij complexe echtscheidingen. In 2016 heeft Evie in Amsterdam de opleiding tot trainingsacteur in het bedrijfsleven (WWLA) gevolgd. Sindsdien combineert zij haar werk als psycholoog met het vak van (trainings)acteur, met name binnen trainingen, workshops en congressen die gericht zijn op gespreksvoering met kinderen en ouders. 

Howard van Dodemont heeft een achtergrond in de gezondheidszorg, waarna hij naast een theateropleiding ook aan de UVA theaterwetenschap studeerde. Na zijn studie is hij werkzaam als acteur in tv en theaterproducties, als dramadocent aan diverse opleidingsinstituten, regisseur en als trainer en master of actionlearning.

Hij stelt zich ten doel om mensen een stap verder te brengen op het gebied van communicatie. Altijd vanuit de beleving en op een speelse manier. Humor, lichtheid, diepgang en doelgerichtheid kenmerkt zijn aanpak. Klanten als de Federatie, Kessel & Smit, PGGM en Lifelab (Howard) werken graag met hem als facilitators/trainers.

 

» Terug naar het programma

Donderdag 4 april &
Vrijdag 5 april 2019
Direct inschrijven