AFGELASTEN vFAS JAARCONGRES 1 T/M 3 APRIL

De maatregelen die de Rijksoverheid heeft afgekondigd leiden tot het besluit dat het vFAS Jaarcongres wordt uitgesteld naar het najaar van 2020.
{

Samenwerken met uitdagende cliënten: hoe dan?

Elke professional kent ze wel: cliënten die ‘ja-maar’ zeggen, veeleisend zijn of adviezen niet opvolgen. Wij stellen echter dat lastige cliënten niet bestaan. Lastige interacties wel, en daar kun je iets aan doen. Aan de hand van literatuur, praktijkvoorbeelden en rollenspel geven René den Haan en trainingsacteur Maarten Prins oplossingsgerichte handvatten om nog beter samen te werken met uitdagende cliënten. Lastige interacties: je krijgt er weer zin in na het volgen van deze workshop!

 

Drs. René den Haan werkt als gezondheidszorg-psycholoog in de specialistische GGZ. Ook is hij docent t.b.v. (post)doctorale opleidingen, supervisor en auteur en heeft meerdere titels uitgebracht op het gebied van oplossingsgerichte gesprekstherapie, het optimaliseren van stagnerende behandelrelaties en suïcidepreventie. Website: www.renedenhaan.nl

Maarten Prins is trainingsacteur, mediaprofessional, tevens werkzaam in de gezondheidzorg. Samen met René den Haan verzorgd hij trainingen t.b.v. (post)doctorale opleidingen.

» Terug naar het programma

Woensdag 1 april t/m
Vrijdag 3 april 2020
Direct inschrijven