9 en 10 juni 2022 vFAS JAARCONGRES
{

Ochtendactiviteit vrijdag 10 juni

DOE SPORTIEF !
Start de tweede dag van het congres sportief en doe mee met één van de vroege ochtend activiteiten op vrijdagochtend 10 juni. 

Hardloop clinic - onder begeleiding 
Hardlopen is enorm populair. Steeds meer mensen trekken de hardloopschoenen aan en raken enthousiast naarmate ze het vaker doen. Hardlopen verbetert jouw conditie, is goed bij het voorkomen van stress en enorm goed voor spieropbouw. Reden genoeg om dus de hardloopschoenen aan te trekken en van start te gaan. 

Aqua Fit - zwemmend fit worden
NH Leeuwenhorst beschikt over een prachtig gerenoveerd  Aqua Fitnesscentrum. Deze actitiveit kan het best omschreven worden als een combinatie van aqua-aerobics en aquajoggen. 

 

De oefeningen zijn gemakkelijk te volgen en worden uitgevoerd onder professionele begeleiding van een instructeur. 

Ochtendwandeling met gids
Laat je verrassen door de mix van weiden en parkachtige natuur met statige beuken en eiken. Wandelen over het landgoed Nieuw Leeuwenhorst is rustgevend. Het landgoed maakt onderdeel uit van het Nationaal Park Hollandse Duinen. Ontdek dit natuurschoon onder begeleiding van onze gids.

Bodyshape
BodyShape is een zeer complete en gevarieerde groepsles bestaande uit aerobics en spierversterkende oefeningen met accent op buik, benen en billen. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit, conditie en vetverbranding.

 

» Terug naar het programma

Donderdag 9 en
Vrijdag 10 juni 2022
Direct inschrijven