AFGELASTEN vFAS JAARCONGRES 1 T/M 3 APRIL

De maatregelen die de Rijksoverheid heeft afgekondigd leiden tot het besluit dat het vFAS Jaarcongres wordt uitgesteld naar het najaar van 2020.
{

Ochtendactiviteit donderdag en vrijdag

Om de dagen van het congres fris te starten wordt wegens groot succes de vroege ochtend  sportactiviteit opnieuw aangeboden. Op donderdag- en vrijdagochtend kun je hieraan deelnemen.

Run for Run - Verbeter je techniek
Hardlopen is enorm populair. Steeds meer mensen trekken de hardloopschoenen aan en raken enthousiast naarmate ze het vaker doen. Hardlopen verbetert jouw conditie, is goed bij het voorkomen van stress en enorm goed voor spieropbouw. Reden genoeg om dus de hardloopschoenen aan te trekken en van start te gaan.
Wat ga je doen?
Bij deze sportieve clinic, train je op de bekende blauwe atletiekbaan #OpPapendal. Na een gezamenlijke warming-up start je met de clinic. Iedereen kan hieraan deelnemen. Het accent ligt voornamelijk op de looptechniek, blessurepreventie en een goede trainingsopbouw. Daarnaast is het mogelijk om met hartslagmeters te trainen of te testen.Ook ervaren lopers hebben profijt bij deze clinic!

Aikido - Een Japanse krijgskunst
Aikido is een ‘zachte’ maar diepgaande Japanse krijgskunst die je wapent voor de ‘harde’ realiteit. Het is een zoektocht naar harmonie in de zelfverdediging maar ook in het dagelijks leven. Aikido is zuiver defensief en kent dus geen aanvalstechnieken. Bij gevaar en calamiteiten dient de beoefenaar altijd de kalmte te bewaren. Het hoofddoel van aikido is om deze kalmte daadwerkelijk te trainen. Naast zelfverdediging ontwikkel je meer zelfvertrouwen, werk je aan je energiehuishouding, ontplooiing en wordt jouw uithoudingsvermogen vergroot. Het grote verschil met vechtsporten, als karate en judo, is dat er in Aikido geen nadruk ligt op het competitie-element. Daarnaast wordt geen onderscheid gemaakt tussen de leden en is het geschikt voor elk type persoon. Ontspan je lichaam en geest en ervaar een relaxter leven dan ooit!

 

 

Wat ga je doen?
Je zal leren je persoonlijkheid uit te leven en daarbij jezelf te leren ontspannen in alle omstandigheden. Naast zelfverdediging werk je ook aan zelfvertrouwen en ontplooiing. Tijdens deze clinic wordt jouw uithoudingsvermogen vergroot. Kom Aikido bij ons proberen en ontdek of het bij jou past!

Natuurwandeling met gids - Ontdek de Veluwe
Stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken… Dat is de Veluwe! Ontdek de steeds veranderende landschappen van dit natuurschoon onder begeleiding van onze gids.
Wat ga je doen?
De gids neemt je mee op een ontdekkingsreis door dit unieke stukje Nederland. Al wandelend word je gewezen op alle wetenswaardigheden die de Veluwse natuur rijk is. Hoe ruikt het bos en wat hoor je? Ook speur je naar prenten van dieren en vraatsporen. En let goed op, want wie weet zie jij wel een edelhert, ree of wild zwijn voorbij schieten. Een leerzame tocht voor jong en oud.

Tai Chi - Chinese bewegingskunst
Tai Chi is een Chinese bewegingskunst, gericht op de bevordering van lichamelijke gezondheid en geestelijk welzijn. Je beweegt mee op de vijf elementen van de energieleer! Water, vuur, aarde, hout en metaal. Belangrijk zijn ontspanning, een goede lichaamshouding en het begrijpen van energiepatronen. De manier van lesgeven is erop gericht dat ieder binnen een prettige en leerzame sfeer toekomt aan het ontdekken wat Tai Chi te bieden heeft en wat daar persoonlijke voordelen van kunnen zijn.
Wat ga je doen?
Tai Chi ziet er uit als een reeks vloeiende bewegingen, die ontspannen en rustig worden uitgevoerd. Het is niet alleen ontspannend maar helpt ook de spieren en gewrichten los te houden. Je komt weer helemaal in balans.

 

» Terug naar het programma

Woensdag 1 april t/m
Vrijdag 3 april 2020
Direct inschrijven