Het vFAS JAARCONGRES | PAPENDAL

WOENSDAG 1 APRIL T/M
VRIJDAG 3 APRIL 2020
{

Mentale weerbaarheid

Vitaliteit is een thema dat leeft in de samenleving. We blijven met zijn allen langer doorwerken. Vitaal blijven, zowel fysiek als mentaal, is een taak waaraan je zelf in hoge mate bij kunt dragen.
Advocaten werken vaak onder tijdsdruk, hebben te maken met stress. Zij zijn betrokken bij familiesystemen waar emoties een rol spelen. Gewone scheidingen hebben al een flinke impact op gezinnen, laat staan als je met vechtscheidingen te maken krijgt.

In deze bijeenkomst krijg je handvatten om vitaal te blijven en om goed voor jezelf te zorgen. Hoe blijf je in balans? Hoe zorg je ervoor dat je je grenzen op tijd stelt? Hoe weet je wanneer je energie opraakt? Vaak heb je dit zelf als laatste in de gaten. Kortom, hoe kun je goed en met compassie voor jezelf zorgen?

 

Lizanne Roeleven is coach en trainer met passie voor het vak. Als trainer houdt zij van de groepsdynamiek die bij iedere groep anders is. Zij coached professionals waaronder advocaten en begeleid intervisiegroepen familierechtadvocaten sinds 2012.  Als coach helpt zij professionals om focus aan te brengen in de functie, zet zij aan tot goed nadenken over wat zij belangrijk vinden in het leven (waarden), stappen te zetten om hieraan gevolg te geven, om te leren gaan met (negatieve) gedachten en te groeien in hun functie. Recente opleidingen (2019/2020)  die Lisanne Roeleven gevolgd heeft, zijn: ACT (Acceptance, and Commitment Therapy) en zij is gecertificeerd Profile Dynamics trainer. www.roeleven-co.nl.

» Terug naar het programma

Woensdag 1 april t/m
Vrijdag 3 april 2020
Direct inschrijven