AFGELASTEN vFAS JAARCONGRES 1 T/M 3 APRIL

De maatregelen die de Rijksoverheid heeft afgekondigd leiden tot het besluit dat het vFAS Jaarcongres wordt uitgesteld naar het najaar van 2020.
{

MediationCour®

Professionalisering op speelse wijze – Hét vanzelfsprekende spel voor (echt)scheidingsmediators

In maximaal 4 teams beantwoord je, geïnspireerd door je eigen mediationpraktijk, vragen in 5 categorieën:

  • Ethiek en Professionaliteit
  • Conflicten
  • Onderhandelen
  • Communicatie
  • Mediation Algemeen

Samen met je team krijg u enkele minuten de gelegenheid om de vraag te beantwoorden. Als team discussieer je hardop met elkaar, zodat de overige deelnemers inzicht krijgen in je gedachtegang. Vervolgens bediscussiëren de deelnemers van de overige teams de vraag gedurende enkele minuten. Uitwisseling en groepsinteractie staan hierbij centraal. 

Deze overige deelnemers bepalen met elkaar of het team dat de beurt heeft, de vraag goed heeft beantwoord en of zij een fiche (een punt) verdienen.

De winnaar is het team dat aan het einde van de speeltijd de meeste fiches van verschillende kleuren heeft verzameld!

Coaching tijdens workshop MediationCour
De opzet van deze workshop maakt het mogelijk dat deelnemers een korte periode niet bij de aanwezig en deelnemen aan een coachsessie zonder dat dit de workshop verstoort.

Neem je deel aan coaching tijdens deze workshop, dan krijg je 2 vaardigheidspunten (de deelnemersbijdrage wordt hierop automatisch aangepast). Volg je de gehele workshop, dan krijg je 3 vaardigheidspunten.

Cora van de Put is sinds 2004 zelfstandig ondernemer met een achtergrond in Arbeids- en Organisatiepsychologie. Zij richt zich op de diverse aspecten en invalshoeken van mediation. Naast praktiserend mediator leid Cora nieuwe mediators op voor IMFO en het Mediation Trainingsinstituut, ook begeleid zij veel intervisiegroepen (mediators, vFAS-advocaten, letselschadeadvocaten, notaris-mediators), is ze peer-reviewer voor het MfN en de ontwikkelaar van de professionaliseringstool MediationCouR®. Daarnaast begeleid Cora ook professionals als loopbaan- en executivecoach. Als rode draad door al deze activiteiten loopt het in de kracht en in beweging zetten van mensen. www.courconsult.nl 

» Terug naar het programma

Woensdag 1 april t/m
Vrijdag 3 april 2020
Direct inschrijven