Het vFAS JAARCONGRES | PAPENDAL

DONDERDAG 4 APRIL &
VRIJDAG 5 APRIL 2019

Praktische informatie

Data en locatie

Het vFAS-jaarcongres 2019 vindt plaats op 4 en 5 april 2019. Locatie is sport- en congrescentrum Papendal.
Voor meer informatie over de locatie klik hier.

Adresgegevens:
Papendallaan 3
6816 VD  ARNHEM

Papendal is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte beschikbaar.
Ook is Papendal met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf ieder treinstation in Nederland kunt u direct een kaart kopen met Arnhem, Papendal als eindbestemming. Er hoeft dan geen apart ticket meer voor de bus (buslijn 10) gekocht te worden. Buslijn 10 rijdt van Centraal Station Arnhem rechtstreeks naar Papendal. Deze bus stopt op het terrein van Papendal. Voor meer informatie over bereikbaarheid klik hier.

Doelgroep

Het congres is uitsluitend bestemd voor alle (aspirant)leden van de vFAS. 

NOvA-/MfN-punten

Het congres wordt zowel door de NOvA als door het MfN erkend. Voor de NOvA geldt dat per congresdag 6 opleidingspunten kunnen worden behaald op de hoofdgebieden beroepsvaardigheden c.q juridisch. Uitsluitend voor bij de MfN geregistreerde vFAS advocaat scheidingsmediators geldt dat zij per dag 6 PE-punten in respectievelijk categorie 1A en categorie 2 kunnen behalen.

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 395,00 per dag, exclusief 21% BTW. Dit is inclusief koffie, thee, lunches en diner en feestavond op donderdag. Op vrijdag vindt er een afsluitende borrel plaats.

Voorovernachting of overnachting

IMFO heeft de beschikking over 182 hotelkamers. Een klein deel daarvan is gereserveerd bij Hotel Van der Valk Arnhem dat aan de rand van het terrein van Papendal is gelegen (3 minuten lopen). De indeling van de kamers geschiedt op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. U heeft uiteraard ook de mogelijkheid om zelf een kamer in de omgeving te boeken via bijvoorbeeld www.booking.com .

Kosten voorovernachting (3 op 4 april 2019)

De kosten voor een voorovernachting bedragen € 68,50 per nacht, dit is inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Kosten reguliere overnachting (4 op 5 april 2019) 
De kosten voor een reguliere overnachting bedragen € 125,00 per nacht, dit is inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Tweepersoonsgebruik kamer
Om iedereen een kans te geven om te blijven overnachten is het ook mogelijk om een kamer te reserveren voor tweepersoonsgebruik. 
Indien u ervoor kiest om een kamer te delen dan bedraagt de prijs voor:
- een voorovernachting per persoon € 45,25 inclusief ontbijt en toeristenbelasing.
- een reguliere overnachting per persoon € 73,50 inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

LET OP: indien u heeft gekozen voor een voorovernachting dan kan het zijn dat indien de kamers op Papendal volgeboekt zijn u de 2e nacht overnacht in hotel Van der Valk Arnhem. Wij zullen onze uiterste best doen om dit zoveel mogelijk te beperken, maar kunnen geen garantie geven dat u twee nachten in hetzelfde hotel verblijft. 

Inschrijving

Via de knop Inschrijven kunt u zich aanmelden voor het congres. U kunt zich uitsluitend inschrijven voor hele dagen. Op het moment dat het maximum aantal deelnemers voor een workshop is bereikt wordt de inschrijving voor deze workshop automatisch gesloten en dient u een andere keuze te maken. Na het afronden van uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging van deelname per e-mail. 

De factuur voor deelname aan het congres ontvangt u op een later moment per e-mail. In alle gevallen zijn de algemene voorwaarden voor deelname aan het vFAS-congres van toepassing.

Congresapp

Ook dit jaar zal de congres-app weer beschikbaar zijn. In deze app treft u alle algemene congresinformatie aan alsmede, na inschrijving, uw e-ticket, uw persoonlijk programma en een deelnemerslijst. Over de inhoud van en de toegang tot de app wordt u binnenkort nader geïnformeerd.

Donderdag 4 april &
Vrijdag 5 april 2019
Direct inschrijven