9 en 10 juni 2022 vFAS JAARCONGRES

Praktische informatie

Data en locatie

Het vFAS-jaarcongres 2022 vindt plaats op 9 en 10 juni 2022. Locatie is NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.
Voor meer informatie over de locatie klik hier.

Adresgegevens:
Langelaan 3
2211 XT NOORDWIJKERHOUT

Bereikbaarheid NH Leeuwenhorst met de auto:  Er is voldoende (gratis) parkeerruimte beschikbaar. Klik hier voor een routebeschrijving. 

Naar het NH Leeuwenhorst met het openbaar vervoer: Vanaf station Leiden Centraal: neem bus 31 en stap uit bij Vuurbaak, Katwijk. Vanaf hier neemt u lijn 90 en stapt u uit bij Langelaan. Vanaf station Den Haag Centraal: neem bus 90 naar Lisse en stap uit bij Langelaan. Voor meer informatie over bereikbaarheidmet OV klik hier.

Doelgroep

Het congres is uitsluitend bestemd voor alle (aspirant)leden van de vFAS. 

NOvA-punten

Het congres wordt door de NOvA erkend. Per congresdag kunnen maximaal 6 opleidingspunten (afhankelijk van de gevolgde workshops/lezingen) worden behaald op de hoofdgebieden beroepsvaardigheden c.q juridisch. 

Deelnamekosten

Per dag € 395,00 excl. BTW. U kunt zich uitsluitend inschrijven voor hele dagen.

Voorovernachting / Overnachting

Bij inschrijving voor het vFAS jaarcongres heeft u ook de mogelijkheid om een voorovernachting (van 8 op 9 juni) en/of een overnachting (van 9 op 10 juni) te boeken op de congreslocatie NH Conference Centre Leeuwenhorst. Uiteraard kunt u ook zelf een kamer in de omgeving boeken via bijvoorbeeld www.booking.com .

Kosten voorovernachting / overnachting
De kosten voor een voorovernachting of een overnachting bedragen € 115,90 per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Tweepersoonsgebruik kamer
Het is ook mogelijk om een kamer te reserveren voor tweepersoonsgebruik. Indien u ervoor kiest om een kamer te delen dan bedraagt de prijs per persoon € 68,17 per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting. 

Inschrijving

Op het moment dat het maximum aantal deelnemers voor een workshop is bereikt wordt de inschrijving voor deze workshop automatisch gesloten en dient u een andere keuze te maken. Na het afronden van uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging van deelname per e-mail. 

De factuur voor deelname aan het congres ontvangt u op een later moment per e-mail. In alle gevallen zijn de algemene voorwaarden voor deelname aan het vFAS-congres van toepassing. 

Sportactiviteit

Om de dag fris te starten heeft u de mogelijkheid om op vrijdagochtend (10 juni) van 7.00 - 8.00 uur deel te nemen aan een aantal sportactiviteiten. Inschrijven hiervoor is mogelijk op het congres zelf bij het meetingpoint.
U kunt o.a. kiezen uit een Hardloop clinic, Aquarobics, les Bodyshape of een natuurwandeling met gids. 

Congresapp

Ook dit jaar zal de congres-app weer beschikbaar zijn. In deze app treft u alle algemene congresinformatie aan alsmede, na inschrijving, uw e-ticket, uw persoonlijk programma en een deelnemerslijst. Over de inhoud van en de toegang tot de app wordt u binnenkort nader geïnformeerd.

Leden congrescommissie

Laurien Berghuis-Knijff
Amé Derks
Kayin Hopstaken-Mui
Jurriaan Peters
Kirsty Selcraig
Berlinda de Bruijn

Donderdag 9 en
Vrijdag 10 juni 2022
Direct inschrijven