AFGELASTEN vFAS JAARCONGRES 1 T/M 3 APRIL

De maatregelen die de Rijksoverheid heeft afgekondigd leiden tot het besluit dat het vFAS Jaarcongres wordt uitgesteld naar het najaar van 2020.
{

De invloed van de EU op het internationaal familierecht

Brexit is een feit! Wat gaat dan veranderen? De invloed van de EU op het internationaal familierecht. Tijdens deze lezing zal Ian Sumner de actualiteit van de Brexit bekijken vanuit de invloed van de Europese Unie op het internationaal familierecht. Een kritische, maar realistische blik op de toekomst van het internationaal familierecht. 

Ian Sumner is zowel in het Engels (Cambridge University) als in het Nederlands recht opgeleid (Universiteit van Utrecht). Van 2005 tot 2012 was Ian Sumner als universitair (hoofd)docent verbonden aan het Molengraaff Instituut voor Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht.Tijdens zijn academische carrière heeft Ian verschillende werken over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van nationaal en internationaal familierecht gepubliceerd, waaronder boeken, artikelen, bijdragen aan boeken en annotaties. Vanaf 2012 treedt Ian veelvuldig op als docent bij meerder instellingen waaronder bij de Juridische Specialiatieopleiding Familierecht. Sinds 2015 is Ian Sumner tevens als rechter plaatsvervanger met unus belasting werkzaam bij de Rechtbank Overijssel, Locaties Almelo en Zwolle. 

» Terug naar het programma

Woensdag 1 april t/m
Vrijdag 3 april 2020
Direct inschrijven