9 en 10 juni 2022 vFAS JAARCONGRES
{

Alimentatie anno 2022

Carlijn van der Vegt-Boshouwers en Koert Boshouwers praten u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kinder- en partneralimentatie. Is een niet-wijzigingsbeding mogelijk bij kinderalimentatie? Hoe gaan we tegenwoordig om met zaken als behoefte en behoeftigheid? Is de stijging van de energieprijzen iets waar we in een berekening rekening mee moeten gaan houden? Houden we nu wel of geen rekening met de forfaitaire woonlasten ? Wat zijn de eerste ervaringen met de (niet meer zo) nieuwe partneralimentatiewetgeving? Wij nemen met u de recente jurisprudentie door en aan de hand van praktische voorbeelden bent u in drie uur tijd weer helemaal op de hoogte.

 

Carlijn van der Vegt-Boshouwers is advocaat en scheidingsmediator en partner bij SCG Advocaten. Zij werkt in haar praktijk samen met cliënten aan een oplossing waarbij de focus wordt gelegd op de toekomst. Op die manier adviseert en informeert Carlijn op het gebied van echtscheiding, alimentatie, zorgregelingen, verdelingen en de afwikkeling van huwelijksvoorwaarden. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in internationale echtscheidingen en staat zij expats in binnen- en buitenland bij. Carlijn is ook inzetbaar als mediator.

Koert Boshouwers is advocaat en scheidingsmediator en partner bij HanssenSpronk Advocaten in Utrecht. Hij staat in zijn praktijk cliënten bij in echtscheidingen en alle daaraan gerelateerde zaken, zoals alimentatie, de invulling van de zorg voor de kinderen en vermogensrechtelijke afwikkelingen. Ook is Koert specialist op het gebied van het erfrecht. Koert doceert met regelmaat en is raadheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof ’s-Hertogenbosch.

» Terug naar het programma

Donderdag 9 en
Vrijdag 10 juni 2022
Direct inschrijven