AFGELASTEN vFAS JAARCONGRES 1 T/M 3 APRIL

De maatregelen die de Rijksoverheid heeft afgekondigd leiden tot het besluit dat het vFAS Jaarcongres wordt uitgesteld naar het najaar van 2020.
{

Alimentatie anno 2020

Carlijn van der Vegt-Boshouwers en Rob van Coolwijk praten u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kinder- en partneralimentatie. Is een niet-wijzigingsbeding mogelijk bij kinderalimentatie? Wat is de stand van zaken ter zake behoefte en behoeftigheid? Wat zijn de eerste ervaringen met de nieuwe partneralimentatiewetgeving? Wij nemen met u de recente jurisprudentie door en aan de hand van praktische voorbeelden bent u in drie uur tijd weer helemaal op de hoogte.

 

Rob van Coolwijk is advocaat en scheidingsmediator en partner bij SCG Advocaten. Hij staat in zijn praktijk cliënten bij in echtscheidingen en alle daaraan gerelateerde zaken, zoals alimentatie, de invulling van de zorg voor de kinderen en vermogensrechtelijke afwikkelingen. Een substantieel onderdeel van zijn praktijk bestaat uit scheidingsmediations. Daarnaast adviseert en procedeert hij.

Carlijn van der Vegt-Boshouwers is advocaat en scheidingsmediator en partner bij SCG Advocaten. Zij werkt in haar praktijk samen met cliënten aan een oplossing waarbij de focus wordt gelegd op de toekomst. Op die manier adviseert en informeert Carlijn op het gebied van echtscheiding, alimentatie, zorgregelingen, verdelingen en de afwikkeling van huwelijksvoorwaarden. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in internationale echtscheidingen en staat zij expats in binnen- en buitenland bij. Carlijn is ook inzetbaar als mediator.

» Terug naar het programma

Woensdag 1 april t/m
Vrijdag 3 april 2020
Direct inschrijven